300 Päivää Jouluun

Tietosuojaseloste

Tämä on yrityksen Silas Tonttukylä (y-tunnus: 2128923-7) henkilötietolain 10 § ja 24 § sekä yleisen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen markkinointirekisterin tietosuojaseloste.

1 Rekisterinpitäjä

Silas Tonttukylä
Koljosentie 166
88900 Kuhmo
Suomi

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Uwe Fritz Helmut Sauer
uwe.sauer@tonttukyla.fi
0400 373 011

3 Rekisterin nimi

Silas Tonttukylän asiakasrekisteri

4 Rekisterin tarkoitus ja oikeusperuste henkilötietojen käsittelyyn

Henkilötietojen käsittelyn yleinen vaatimus henkilölain kohdan 8 mukaisesti:

  • Asiakkaan suostumuksella
  • Väärinymmärrysten ja ongelmien ehkäisy

5 Rekisterin sisältö

  • Nimitiedot
  • Yritystiedot
  • Sosiaaliturvatunnus tai y-tunnus
  • Osoitteet (laskutusosoite, toimitusosoite)
  • Postinumero ja -toimipaikka
  • Puhelinnumerot
  • Sähköpostiosoitteet
  • Asiakkaan tunnistamiseen liittyvät tiedot (käyttäjätunnus, salasana)
  • Asiakashistoriaan kuuluvat tiedot, kuten kuitit, laskut, tilatut tuotteet ja hinnat

6 Säännönmukaiset lähteet

Asiakaskohtaiset tiedot kerätään asiakkaalta itse ostos- ja palvelutapahtuman yhteydessä.

7 Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteeseen. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, joka ei salli käyttäjien tunnistamista. Silas Tonttukylä käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja palvelujen käytön helpottamiseksi.
Evästeitä ja keräämääsi tietoa käytetään myös verkkopalvelun saatavuuden ja käytön analysointiin, turvallisuuden parantamiseen, käytön seurantaan ja palvelun kehittämiseen.
Käyttäjä voi hyväksyä evästeiden käytön tai kieltää sen selaimen asetuksissa. Evästeet ovat välttämättömiä joidenkin palvelujen toimivuuden kannalta. Silas Tonttukylä ei takaa kaikkien palvelujen toimivuutta, jos evästetoiminto ei ole käytössä. Käyttäjä voi estää evästeet selaimen asetusten avulla.

8 Tietojen siirtäminen EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle

Siirrämme tärkeitä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen ja markkinoinnin varmistamiseksi. Tiedot toimitetaan myös viranomaisille laissa säädetyissä tapauksissa, kuten sääntöjenvastaisuuksien havaitsemisessa ja ehkäisemisessä.
Emme siirrä henkilötietoja EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle.

9 Rekisterin tietoturvallisuuden periaatteet

Silas Tonttukylän rekisterin tietoturva ja luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan asianmukaisilla teknisillä ja hallinnollisilla toimenpiteillä.
Henkilötietoja suojataan luvattomalta käytöltä sekä laittomalta tai tahattomalta tietojenkäsittelyltä. Tietojen säilyttäminen ylläpitää asiakastietoja enintään kymmenen vuoden ajan kirjanpidon edellyttämällä tavalla. Nämä ovat välttämättömiä Silas Tonttukylän toiminnalle ja tarkoituksille, joiden käsittelyä varten on olemassa laillisia edellytyksiä. Tietojen säilyttämisen tarvetta arvioidaan kahden vuoden välein.

10 Tietojen tarkastaminen ja oikaisupyyntö

Asiakkaalla on oikeus henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti tarkistaa mitä tietoja on tallennettu rekisteriin. Osa tiedoista rajoittuu esimerkiksi: Henkilötietolain 29 §:n mukaan asiakas voi päivittää ja muokata omia tietojaan tunnistettuna asiakkaana.
Tietojen tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisesti joko sähköpostitse tai kirjeitse kohdassa 1 ja 2 ilmoitetuilla yhteystiedoilla.

Tuotteemme

Tutustu yli 400 tuotteen valikoimaan ja valitse suosikkisi.

Tuotteet

Vinkit

Tutustu ja koe Joulu Suomessa meidän vinkkien avulla

Vinkit

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Kiinnostaisiko sinua kauniiden tonttujen myynti?

Rekisteröidy