300 Päivää Jouluun

Tilaus- ja toimitusehdot

Tonttukyla.fi -sivuston verkkokauppa on jälleenmyyjien käyttöön tarkoitettu palvelu Silas Tonttukylän valmistamien tuotteiden tilaamiseen. Silas Tonttukylä on Suomen Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä yritys, jonka y-tunnus on 2128923-7.

Tilatessasi verkkokaupan tuotteita yrityksenä, hyväksyt nämä laaditut tilaus- ja toimitusehdot.

Nämä ehdot on laadittu 4.3.2019 ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Katso myös tietosuojaseloste.

Yhteystiedot

Verkkosivusto: www.tonttukyla.fi

Sähköposti: info@tonttukyla.fi

Puhelin: +358 400 373 011

Tuotteiden tilaaminen

Silas Tonttukylä myy tuotteita verkkoympäristössä osoitteessa www.tonttukyla.fi/kauppa/. Tuotteiden hintoihin ei sisälly 24% arvonlisäveroa. Silas Tonttukylä pidättää kaikki oikeudet tuotehintojen ja toimitusmaksujen muuttamiseen.

Tuotteet tilataan verkkokaupasta siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä pyydettyjä yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tilauksen toimittamiseen tai siihen liittyvän epäselvyyden selvittämiseen, ellei toisin nimenomaisesti mainita.

Maksaminen ja maksutavat

Tällä hetkellä hyväksytty maksutapa on lasku, joka luodaan, kun uusi tilaus tehdään. Uusille asiakkaille maksu on suoritettava etukäteen, ja toimitamme tuotteita kuljetukseen. Maksujen käsittelyn poikkeuksista neuvotellaan vain aikaisempien yritysten kanssa.

Toimitustavat ja toimituskulut

Jokainen Silas Tonttukylän lähettämä paketti on ainutlaatuinen. Tämän vuoksi Silas Tonttukylällä ei ole yleistä toimitusmaksua kuljetuskustannuksille. Sen sijaan Silas Tonttukylä laskee kuljetuskustannukset paketin ja määränpään sijainnin mukaan.

Palautusoikeus

Silas Tonttukylällä on erilaiset palautuskäytännöt henkilö- ja yritysasiakkaille. Näitä sovelletaan asiakkaan tyypin mukaan.

Yritysasiakkaat

Tuotteiden palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita, esimerkiksi jälleenmyyjiä.

Henkilöasiakkaat

Yksittäisillä henkilöasiakkailla on oikeus 14 päivän palautusaikaan. Henkilöasiakkaan tulee ilmoittaa asiasta Silas Tonttukylälle kirjallisesti, jossa tarvittavat tiedot palautusta varten ovat:

  • Asiakkaan nimi
  • Toimitusosoite
  • Tilauspäivä ja aika
  • Tuotenumero(t)

Tuote on palautettava postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäisessä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotteen palautukseen. Jos tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden veloittaa arvonalentumisesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita palautusoikeuteen mahdollistavan ajan jälkeen, ota meihin yhteyttä suoraan. Kun palautat toimitetun tilauksen,  lisää yhteystietosi sekä pankkitilinumerosi maksun palautusta varten.

Palautamme koko maksamasi summan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, kun tuote on palautettu.

Palautusosoite tuotteiden palautusta varten

Silas Tonttukylä

Koljosentie 166

88900 Kuhmo

Kainuu

Suomi

Asiakkaasta riippumattomat tilanteet

Jos tuote on kadonnut tai vaurioitunut kuljetuksen aikana tai muuten ei vastaa tilaustasi, sinun on ilmoitettava virheestä 14 päivän kuluessa kirjallisesti peruutus- ja palautusehdoissa mainittuun osoitteeseen tai ilmoittamalla ensiksi asiasta yhteystiedoissa mainittuun sähköpostiin.

Tuotteemme

Tutustu yli 400 tuotteen valikoimaan ja valitse suosikkisi.

Tuotteet

Vinkit

Tutustu ja koe Joulu Suomessa meidän vinkkien avulla

Vinkit

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Kiinnostaisiko sinua kauniiden tonttujen myynti?

Rekisteröidy